lördag 12 oktober 2013

Gäddtrolling den 12/10

En av dagens "bjässar"
Vice styrman för dagen!
Längtan efter fisket har varit lång för mig, men äntligen så hade en lucka hittats i studerandet för att få fiska! Vice har däremot haft lite mer tid och varit ute några gånger med blandat resultat. Så nu var det dags att slå ihop våra kloka huvuden för att övervinna gäddorna som stod på agendan för dagen. Vice å jag begav oss ut tidigt, bra mycket tidigare än tuppen för att försöka snärja gäddorna. Vädret gick inte att klaga på denna morgon, solsken och endast en liten lätt bris. Inte det bästa gäddvädret enligt våra erfarenheter. Resultat för dagen var endast ett par riktigt små gäddor. Riktigt trögt! Vi laborerade både med linlängd, djup och med olika drag utan att det gav något större resultat.  

Men det får ändå summeras ihop till en trevlig dag i båten men fiskelyckan kunde varit bättre. Imorgon blir det återigen gäddtrolling och då hoppas vi i Team HSF på både fler och större gäddor!

Får tacka för visat intresse följ oss gärna på twitter där det uppdateras live när vi fiskar! https://twitter.com/HulangensSF
På återseende/ President

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar