söndag 23 juli 2023

Bottensjöns årliga abborrerace 2023

Nu är det äntligen dags för den tolfte upplagan av Bottensjöns årliga abborrerace! Team HSF arrangerar tävlingen i samarbete med KFFF. Tävlingen startar som vanligt vid Sjönäs brygga och går av stapeln lördag 19 augusti klockan 13:00 till 18:00. Kaptensmöte sker klockan 12:30 vid Sjönäs brygga,

Anmälan

Anmälan sker på SMS till Hannes Fritzson på telefonnummer 0735 095 484. Information som skall vara med vid anmälan är teamnamn och namn på teammedlemmar.

Anmälningsavgiften är att samtliga medlemmar i teamet löser medlemskap i KFFF vilket ordnas på https://www.ifiske.se/fiskekort-medlemskap-karlsborgsortens-fiske-och-fiskevardsforening.htm. Är man inte redan medlem kostar det således 100 kronor per deltagare att delta i tävlingen och då ingår medlemskap i föreningen. Är det någon som har svårt att lösa medlemskap så fixar vi det på plats. Varje team ansvarar för att deltagare i teamet har giltigt fiskekort. Fiskekort finns att köpa på https://www.ifiske.se/fiskekort-bottensjon.htm


Regler

Vi använder mätbräda. Därför ska varje team ha en kamera att dokumentera fångsten med. Det är upp till varje team att ta så pass bra bilder så att dessa bilder kan verifieras av kontrollanter.

Max antal team: 20 st.

Antal teammedlemmar: 2-3 st.

Endast spinnfiske.

Minimilängd: 20 cm.

Det är totallängden av teamets 3 längsta abborrar som räknas. Skulle det vara så att två team mäter in på samma antal cm vinner det team med den längsta abborren. 

I övrigt gäller Bottensjöns vanliga fiskeregler som finns att läsa här http://www.kfff.se/filearea_48.html.


Vid frågor ta kontakt med Hannes Fritzson på 0735 095 484.


Anmälda team

1. HSF

2. JonKri

3. Bullfish

4. Larsson & Järhed

5. Sutarkung

6. No Fish

7. MSF

8. De oslagbara

9. Forran

10. Bötten

11. Borrjägarna

12. Ek & Lantz

13. Hedvig

14. HSF2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar