tisdag 11 mars 2014

Har den äran!

Får gatulera Vice presidenten på 21 årsdagen! Han börjar bli en riktigt "rutinerad" fiskeräv trots sin ringa ålder. Det var snart två-tre år sedan jag och Vice började fiska ordentligt eller snarare mer frekvent än vad vi tidigare gjorde. Sedan ett halvår tillbaka började vi även att skriva om våra fiskeäventyr här på bloggen! Då mina studier under våren har gått in i en tyngre fas så är det Vice som har skött skrivandet på bloggen och han har skött detta med bravur! En riktigt bra fiskeskribent börjar sakta men säkert ta form!
Måste ju också ta å höja han till skyarna vad det gäller fiskesällskap alltid lugn(förutom när det nappar stort), glad, kunnig och givmild, då han gärna låter gärna andra i båten ta första fisken vid trolling vilket är en fin egenskap på sjön! Det enda man kan klaga på är ju de gånger då han är ute och skickar göttiga fiskebilder när man själv inte kan följa med! Dessa är inte alltid så uppskattade......
Försökte hitta en bild där han fikar för det är något han brukar vara riktigt bra på. Både vad det gäller att ha med fika men även vad det gäller att äta upp det! Så får väll ta en bild där han är glad vilket han är för det mesta när han är ute å fiskar! (Notera cola burken i högra hörnet)

Alltid lika fokuserad vid fisket!

Tror på nytt pb för vice under 2014 på lax!

Så det jag och teamet vil säga är ett stort grattis på födelsedagen! Skitfiske på dig! / Team HSF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar