måndag 6 januari 2014

Vättern

Öringen
Igår söndag var det dags för trolling på Vättern igen. Vi rampade i Karlsborg och satte i våra beten en bit utanför Karlsborg och trollade oss bort mot Axstål. Vi fick ganska omgående en hyfsad öring på cirka 60 cm och även en för kort lax. Efter detta följde en lugn period där vi troligtvis befann oss på fel plats men framåt klockan 1 hade vi ett hugg på riggen som dock inte fastna. En halvtimme senare löser innersta ytspöt ut och det märks direkt att det är en lite bättre fisk i andra änden. Efter en bra fight kan jag håva Presidentens första lax som också lyder som det nya HSF-rekordet med sina 75cm och 5,3kg. Riktigt sköj var det och det var verkligen värt väntan. Precis när vi landat denna fisk hugger det på det innersta ytspöt på andra sidan men den fisken klev av omgående. Vi kör på en dryg timme till utan hugg och kan sedan summera en rolig dag på sjön.




Nu verkar det som att kylan är på väg så vi får se om vi kommer ut något mer på Vättern eller om nästa pass blir på isen.

Skulle det även vara någon som vill vara med på vår blogglista så är det bara att skicka ett mail eller en kommentar till detta inlägg så fixar vi det. Det är såklart även fritt fram att länka till oss på era sidor om det mot förmodan är någon som vill det. Hehe.

På återseende!
Vice

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar