torsdag 26 juni 2014

Bra gösfiske på Viken

Det blev i onsdags samt i torsdagskväll två turer på Viken efter gös och båda kvällarna blev tillslut riktigt fina fiskekvällar.

Onsdagskvällen började bra med att vi snabbt efter isläpp kunde håva in kvällens första gös. Vi vände om i hopp om att kunna lura fler och trollade på en bra stund i området utan vidare resultat. Vi fortsätta att tugga vidare jag och Vice och det dröjde ända till klockan elva innan vi hittade på huggvilliga gösar igen och detta med besked. På dryga timmen hade vi en 5-6 hugg och fyra fisk till i båten. Dagens topp vägde strax över 3 kg och tog på en blå/silvrig nisse.

"Tigernissen" levererade som vanligt!
Kvällsdrillning!

Dagens största på strax över 3 kg.
Vädret på torsdagen såg riktigt lovande ut för gösfisket och väl ute på sjön så var det relativt stilla och solsken vilket var riktigt skönt! Fisket däremot var riktigt segt till en början och det dröjde två timmar innan första gösen kunde håvas. Efter detta napp fortsatte det att nappa och när vi vid midnatt bestämde oss för att plocka upp grejerna hade 5 gösar håvats och ytterligare några hade bommats. Det var kul att se att några av de nya dragen som inhandlats levererade! Nu väntar göstävling på viken nu på lördag och TeamHSF är smått övertända!


Gästfiskardögl med fin gös!

Dagens största

Två av de nya dragen


/Presidenten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar