måndag 3 augusti 2015

Resultat Bottensjöns Abborrerace 2015

Igår var det äntligen dags för Bottensjöns Abborrerace. Nytt för i år var att vi enbart körde spinnfiske med artificiella beten. Likt föregående år så var det de tre längsta fiskarna man fått som fick mätas in.

12 team stod på startlinjen när vi drog igång vid 14.00. HSF ställde upp med två lag, ett med presidenten och vice. Samt ett lag bestående av Pr-ansvarig och gästfiskare. Vi i team HSF lyckades bättre än föregående år och mätte in 82 cm på tre borrar som räckte till en sjunde plats i en mycket jämn tabell. Vi hade svårt att hitta lite större fisk men är nöjda över förbättringen från ifjol. 
Betydligt bättre gick det för HSFs Damer som vann då de mätte in tre abborrar på 91 cm. Deras största abborre tog Pr-ansvarig och den mätte 33 cm! Tvåa blev Team MSF 2 med Patrik Johansson som kapten som mätte in 89 cm. 
Störst abborre tog Charlie från Team Björkudden som mätte in en abborre på 35 cm. Stort grattis till er. 
Slutplaceringarna i övrigt blev:
1. Team HSFs Damer Totalt: 91 cm. Längsta fisk: 33 cm
2. Team MSF 2 Totalt: 89 cm. Längsta fisk: 31 cm
3. Team Björkudden Totalt: 88 cm. Längsta fisk: 35 cm
4. Team Bertan Totalt: 85 cm. Längsta fisk: 31 cm
5. Team Carpe Piscem Totalt: 85 cm. Längsta fisk: 29 cm
6. Team FiskenÄliten Totalt: 82 cm. Längsta fisk: 29 cm
7. Team HSF Totalt: 82 cm. Längsta fisk: 28 cm
8. Team De Oslagbara Totalt: 81 cm. Längsta fisk: 29 cm
9. Team Mr Fish and Friends Totalt: 77 cm. Längsta fisk: 29 cm
10. Team Super Nora Totalt: 74 cm. Längsta fisk: 27 cm
11. Team MSF 1 Totalt: 66 cm. Längsta fisk: 23 cm
12.Team Fish and Chips Totalt: 31 cm. Längsta fisk:31 cm

Det var allt vi hade och vi vill rikta ett stort tack till Sjöbergs fiske och fritid i Karlsborg för sponsring av priser och till Olssons fiske i Tibro för Jiggar och mätklistermärkena till mätbrädorna http://www.olssonsfiske.se/. Tack så mycket! 

Vi vill även passa på att tacka samtliga deltagare som gjorde tävlingen möjlig. Hoppas att ni kommer tillbaka även nästa år!
Ytterligare tack till Urban för exemplarisk uppskjutning av raketen i starten! Samt ett stort tack till Anna som skötte underhållet efter tävlingen galant! Många tack blir det men ett avslutande tack till Jennifer som tog de bilder som syns nedan! 

I övrigt så var tävlingen lyckad enligt oss arrangörer. Till nästa år då abborreracet går av stapeln är målet att lyckas få med 15 båtar till start. Se till att boka in första söndagen i augusti redan nu!

Nedan följer bilder från tävlingen: 

















På återseende / President

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar