fredag 19 juli 2013

Gästfiskare i båten!

Fiske den 17 juli!

Åter dags för gösfiske på viken och för dagen var två gästfiskare med i båten, Dögl och Borck. Den sistnämnde var med två dagar tidigare och fick den gången dra sin första gös någonsin. Idag var det alltså tänkt att Dögl skulle få chansen att fånga sin första gös. Vi kom ut strax efter klockan åtta och samtliga spön kom snabbt i. Det var en fin och varm kväll med goa sydliga vindar. Det dröjde ett bra tag innan första nappet men när det väl infann sig var det en skaplig gös som nappat. Upp kom en gös på 2,8kg.

Därefter så infann sig stillheten i båten och vi ägnade oss åt väntan. Till slut kom nappet som gjorde att Dögl äntligen fick dra sin första gös. Strax innan gösen var landad tjöt det till i spöt längst ut och ett dubbelnapp var ett faktum. Dögls gös var något större än den första gösen och vägde i överkant 2,8kg. Glädjen är underbar att se när denne herr fick dra sin första gös! Den andra gösen som också kom upp var betydligt mindre och hade en vikt på 1,4kg.

Efter dessa två fiskar fiskade vi vidare någon halvtimme innan turen avslutades och det var dags att bege sig hemåt igen! En lyckad fiskekväll var till ända! Ett drag som lyckats bra under de senaste kvällarna är denna Nilsmaster.
Får tacka för visat intresse följ oss gärna på twitter där det uppdateras live när vi fiskar! https://twitter.com/HulangensSF


På återseende/ Eder President

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar