fredag 26 juli 2013

Den 24 Juli, Sakkunnige med i båten!


Varit dåligt med gösar det senaste då jobb och mycket annat har varit i vägen. Men nu var det äntligen dags för fiske! Vädret senaste tiden går ju heller inte att klaga på och denna kväll var inget undantag. En lätt östlig bris gjorde att vädret var kanon kvällen till ära.  Det skulle visa sig att detta skulle bli en mycket bra kväll för HSF. Men kvällen började inte lika lyckat, efter ca en timme nappade första gösen och Vice började veva in fisken. Men då fisken nådde ytan så slet den sig och försvann återigen ner i djupet. En tung start var ett faktum. Det skulle dröja ända två timmar till innan nästa napp kom. Strax innan 11 så tjöt det sakta till i ett av spöna, ett napp var det kunde vi konstatera men ett väldigt försiktigt sådant. Efter att ha börjat veva in fisken och den närmade sig båten, började fisken kriga på allt mer och mer. Den drog ut lina och försvann ner i djupet.  Kunde det här vara en större gös jämfört med de andra vi fått i sommar? Då fisken kom upp till ytan såg vi att den var riktigt stor men vågade inte riktigt tro på att det kunde vara ett nytt HSF rekord som landats!

Vågen visade 4825 gram och är den största gös vi fått vilket betydde nytt PB för presidenten!  Den var hela 82 cm lång.
Efter detta nappade det två gånger till inom kort och en av dessa fiskar kunde landas det blev den sakkunniges första gös! Vikt 2,3 kg!
Efter dessa två napp dog fisket av och det blev inga fler napp för denna kväll! Men det var ändå en fantastiskt lyckad kväll i båten!
Får tacka för visat intresse följ oss gärna på twitter där det uppdateras live när vi fiskar! https://twitter.com/HulangensSF
 
På återseende/ Eder President

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar