måndag 13 juli 2015

Bottensjöns abborrerace 2015 den 2 augusti

Nu är det återigen dags att anmäla sig till Bottensjöns Abborrerace som går av stapeln söndagen den 2 augusti mellan klockan 14:00 - 19:00! Kaptensmöte klockan 13:30.

Vi i TeamHSF välkomnar er till att vara med i denna tävling. Likt föregående år kommer det att vara en Catch and realese tävling där fisken fotas för att sen släppas tillbaka. Nytt för i år är att det enbart kommer att vara tillåtet med spinnfiske med artificiella beten.
Tävlingen startar som vanligt vid Sjönäs brygga. 

Startavgift: 200 kr per team

Max3 personer per Team.

Max antal Team:12

Varje team ansvarar för att deltagare i teamet har gällande fiskekort! Dessa finns att köpa på: http://www.kfff.se/empty_9.html.   


Denna avgift skall senast vara betald 31/7. Betalning sker antingen via swish alt överföring via bank till Oskar Andersson.

Anmälan sker till Oskar Andersson via mail (OAndersson1990@gmail.com), eller att man anmäler sig nedan på denna sida alternativt via facebooksgruppen https://www.facebook.com/groups/1612950428976585/?fref=ts!

Information som skall vara med vid anmälan är:
- Teamnamn
- Namn på teammedlemmar


Regler:

Vi kommer att använda oss av mätbräda. Därför ska varje team medta en kamera som de kan dokumentera fångsten med. Det är upp till varje Team att ta så pass bra bilder så att dessa bilder kan verifieras av kontrollanter.


Antal teammedlemmar: 2-3 st.

Minimilängd: 20 cm

Max 3 spön.

Det är totallängden av teamets 3 längsta abborrar som räknas. Skulle det vara så att två team mäter in på samma antal cm vinner det team med den längsta abborren.


Fiskeregler för Bottensjön finns att läsa på denna länken: http://www.kfff.se/filearea_48.html]

Pris går till ettan och tvåan i tävlingen. Finns även ett pris för dagens längsta abborre.

Behöver ni tillgång till ramp för att sjösätta båten i Bottensjön kan kontakts tas med Hannes Fritzson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar